Polițistul drogat care s-a dus îmbrăcat în uniformă la prostituate și a refuzat să plătească a provocat un accident rutier

Polițistul drogat care s-a dus îmbrăcat în uniformă la prostituate și a refuzat să plătească a provocat un accident rutier
Foto: Poliția Română / Facebook

Un nou scandal aduce în centrul atenție Poliția Română, după ce un polițist din Buzău a provocat un accident rutier. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice și s-a ales cu un dosar penal.

Polițist, cercetat după ce a provocat un accident

Mai mult, acesta este cercetat administrativ pentru că s-a prezentat în uniformă pentru a întreţine relaţii sexuale contra-cost cu o femeie, fiind implicat într-un scandal cu doi cunoscuţi ai acesteia.

Accidentul a avut loc în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier. În timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, polițitul în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Buzău, fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au solicitat testarea acestuia, însă în urma solicitării poliţiştilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Râmnicu Sărat spre competentă soluţionare”, au mai precizat poliţiştii.

IPJ Buzău a mai transmis că bărbatul a fost implicat într-un alt incident, în noaptea de 12/13 ianuarie.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 19 ani din Călăraşi, cu privire la faptul că la domiciliul său s-au prezentat doi tineri pentru întreţinerea de raporturi sexuale contracost şi ar fi refuzat să mai părăsească locaţia. Apelanta a precizat că unul dintre bărbaţi ar purta haine cu însemne poliţieneşti, bănuind că ar fi poliţist. Totodată, întrucât tinerii refuzau părăsirea locaţiei, persoana a cerut sprijinul a doi cunoscuţi, doi buzoieni în vârstă de 18 şi 35 de ani, care au venit la imobil, context în care s-a creat un conflict spontan între aceştia şi bărbaţii care ar fi refuzat să plece”, a mai precizat IPJ Buzău.

Fetițe, spulberate de un polițist

Poliția Română s-a aflat sub presiune după accidnetul tragic produs joi, pe Bulevardul Laminorului din cartierul Bucureștii Noi. În urma impactului, o fetiță în vârstă de 13 ani a murit, iar o altă, de 11 ani, a fost transportată la spital. Polițistul care le-a lovit cu mașina a fost plasat vineri sub control judiciar.

Martorii precizează că în momentul producerii accidentului,  mașina de poliție avea viteză și avea doar semnalele luminoase aprinse, nu și pe cele sonore.

Dupa incident martorii s-au strâns și au încercat să îl imobilizeze pe polițist. La locul tragediei a venit și brigada rutieră pentru a institui o zonă de siguranță pentru a evita potențiale incidente violente.

Într-un comunicat al Poliției, se precizează că în timpul incidentului erau în funcțiune semnalele luminoase. Nu se precizează însă nimic despre semnalele sonore:

Urmăriți B1TV.ro și pe