Șef de poliție, prins în FLAGRANT în timp ce lua MITĂ

Șef de poliție, prins în FLAGRANT în timp ce lua MITĂ

Un agent şef adjunct de poliţie din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore, pentru luare de mită, a informat un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procuror Maria Cotrău, agentul şef adjunct de poliţie a pretins şi primit, în luna februarie, de la o persoană suma de 500 lei pentru a nu-i aplica o sancţiune contravenţională şi pentru a-i permite intrarea în România, conform Agerpres.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus în data de 04.04.2018 măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore faţă de suspectul – X.Y., pentru comiterea unei infracţiuni de luare de mită, prev. şi ped. de art. 289 alin. 1 cu aplicarea art. 6 alin. 1 şi art. 7 litera c din Legea nr. 78 / 2000”, se arată în comunicatul Parchetului. În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul de specialitate al D.G.A. Bihor.

Tags: