Polițist, sărut cu un interlop: Cei doi s-au distrat împreună la o petrecere (VIDEO)

Polițist, sărut cu un interlop: Cei doi s-au distrat împreună la o petrecere (VIDEO)

Caz controversat în orașul Tecuci. Un polițist de la Investigații Criminale a fost surprins la o petrecere cu un interlop. Cei doi păreau foarte buni prieteni, s-au distrat împreună, iar la un moment dat s-au sărutat cu foc pe buze, informează B1 TV.

În imagini se vede cum poliţistul Daniel Călin, de la Biroul de Investigaţii Criminale Tecuci, se ţine de după umeri şi se sărută pe gură cu Silviu Bejan, zis „Cap de plumb", un interlop din oraşul Tecuci.

Polițist, sărut cu un interlop: Cei doi s-au distrat împreună la o petrecere

#DIRECT_ONE_qap1b3#

Totul s-a întâmplat la un restaurant din oraş. Petrecerea a fost plătită de poliţistul Daniel Călin. Acesta îşi sărbătorea fiul. Printre invitaţi s-au numărat comisarul Fănel Oprea, şeful Poliţiei Tecuci, comisarul Adrian Antohe, adjunctul lui Oprea, comisarul Mircea Rusu, şeful Biroului Investigaţii Criminale dar și Horaţiu Motoc, şeful Serviciului Arme şi Muniţii.

Celălalt protagonist al filmului, Silviu Bejan, este un personaj cunoscut în Tecuci prin traiul opulent şi limuzinele cu care se afişează, deşi, oficial, nu deţine niciun fel de venituri fiscalizate în România. Cunoscuţii ştiu despre el că ar avea „afaceri în străinătate", în mai toate ţările din spaţiu UE. Bejan este suspectat că ar desfăşura activităţi infracţionale, în acest sens fiind în lucru, pe numele lui şi a unor complici, două dosare penale.

Urmăriți B1TV.ro și pe