BĂTUTA de la Vişeu: POLIŢISTĂ snopită de un recidivist într-un club (FOTO)

BĂTUTA de la Vişeu: POLIŢISTĂ snopită de un recidivist într-un club (FOTO)

O angajată a Poliției de Frontieră și un student la Academia de Poliție au ajuns la spital, după ce au fost snopiți în bătaie de un bărbat eliberat recent din închisoare, scrie ActualMM.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni într-un local din comuna Vișeu de Sus, județul Maramureș. Scandalul a pornit din cauza unui bărbat proaspăt eliberat din închisoare care ar fi vrut să se răzbune, notează vasiledale.ro.

Individul a bătut-o pe polițista angajată a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației , dar și pe un tânăr care este student la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București. Polițistul student făcuse practică tocmai la pușcăria unde era încarcerat agresorul!

După ce a terminat cu bătuta din interior, scandalagiul a ieşit în stradă şi a distrus o mașină parcată în fața clubului.

Martorii care au asistat la agresiune au sunat la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și o ambulanță.

Polițiștii bătuți au primit îngrijiri medicale și apoi au fost transportați la spital. Între timp, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc scandalul.

Ultima oră
23:09 - Statele Unite condamnă atacurile talibanilor asupra foștilor translatori și colaboratori afgani
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”