Polițiștii britanici și români îi sfătuiesc pe cei care vor bilete la Olimpiadă să evite firma Euroteam

Polițiștii britanici și români îi sfătuiesc pe cei care vor bilete la Olimpiadă să evite firma Euroteam

Polițiștii din Marea Britanie și România îi sfătuiesc pe turiștii care vor să meargăla Jocurile Olimpice de la Londra să cumpere bilete pentru manifestările sportive doar de la distribuitorul oficial și să evite firme frauduloase, cum este Euroteam.

„Pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni, Poliţia Română şi Poliţia Metropolitană Britanică îi sfătuiesc pe cei care vor să meargă la Jocurile Olimpice din 2012 să acceseze doar site-urile oficiale destinate acestei competiţii sportive. Autorităţile din Marea Britanie au transmis o informare referitoare la existenţa mai multor site-uri frauduloase care oferă spre vânzare bilete la Jocurile Olimpice şi Paralimpice ce vor avea loc în aceasta vară,” conform unui comunicat al Poliției Române.

Comunicatul face referire în mod explicit la Euroteam, care este în prezent investigată de serviciile de poliţie britanice. Site-urile operate de această firmă şi care ar trebui evitate sunt: www.euroteam.net; www.tixnet.com; www.olympicticket.info; www.euroteam.info; www.euroteamtickets.com; www.2012tickets.org; www.londonsummergames.net; www.londonsummergames.org; www.euroteam.travel; www.worldticketservice.net.

Poliția informează și că există o singură modalitate sigură de a achiziționa bilete, prin intermediul furnizorilor oficiali, www.tickets.london2012.com sau Comitetului Olimpic Naţional.