Polițiștii ilfoveni au descoperit o fabrică de țigări clandestină în Voluntari: Patru bărbați, urmăriți penal în acest caz

Polițiștii ilfoveni au descoperit o fabrică de țigări clandestină în Voluntari: Patru bărbați, urmăriți penal în acest caz
Foto: cotidianul.ro

Polițiștii ilfoveni au descoperit, luni seară, în Voluntari, o fabrică de țigări clandestină. În acest caz, patru bărbați, care dețineau tutunul și utilajele găsite, sunt urmăriți penal, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, citat de Mediafax.

În acest sens, polițiștii ilfoveni au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu într-un imobil din orașul Voluntari.

Mai mulți pompieri și polițiști s-au deplasat la fața locului, aceștia descoperind în acel imobil 280 kilograme tutun foi și uscat, dar și utilaje artizanele destinate confecționării de țigarete.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că utilajele și tutunul îi aparțin lui C.I., în vârsta de 25 ani și lui B.M. de 35 ani din județul Vaslui. În același caz sunt cercetați și G.S. de 62 ani, dar și P.M. de 24 ani, din București.

Cei patru bărbați locuiau în imobil fără forme legale.

Pentru cei patru bărbați s-a dispus începerea urmăririi penale pentru evaziune fiscală și deținere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

B.M. va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.