Polițistul Marian Godină a ajutat o uneperistă revoltată că şoferul ei a fost amendat: ”Să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin cu mediatizarea”

Polițistul Marian Godină a ajutat o uneperistă revoltată că şoferul ei a fost amendat: ”Să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin cu mediatizarea”
Foto: click.ro

Marian Godină, o nouă postare virală. Poliţistul din Braşov a criticat o fostă candidată la primăria Călăraşi, care era revoltată că şoferul ei a fost amendat. Asta deşi acesta oprise neregulamentar.

Uneperista Nicolache Elena pare urmărită de ghinioane. După ce a pierdut alegerile pentru primăria Călăraşi, aceasta a avut acum şi probleme cu poliţia. Nicolache Elena s-a plâns pe Facebook după ce şoferul ei a fost amendat, informează B1 TV.

”Un politist, cică la datorie, ne-a urmărit de la Orizont până la strada București, să ne găsească o greșeală. Și ne-a găsit-o. Pe lângă faptul că nu am aflat cum îl cheama, descifrând abia după primirea procesului verbal, ne-am ales cu o amendă și trei puncte. Procesul verbal se contestă în instanță, dar educația?”, a scris aceasta.

Uneperista a fost criticată pentru această postare de poliţistul Marian Godină.

”Probabil încă supărată că nu a devenit primar, candidatei UNPR la primăria Călăraşi i-a picat greu la stomac să vadă că un polițist îl amendează pe şoferul maşinii în care dumneaei se afla. Aşa cum e obiceiul, atunci când nu prea ai ce să mai comentezi, dai vina pe comportamentul agentului şi pe educația acestuia şi apoi încerci să-l denigrezi pe Facebook.

Mă întreb, doamna Nicolache Elena, de ce nu i-ați dat lecții de educație şoferului, de ce nu l-ați sfătuit să oprească regulamentar, nu în mijlocul drumului. Sau credeați că dacă sunteți dumneavoastră în maşină, are dreptul să oprească unde vrea? Se pare că ați dat de un polițist pe care nu prea l-a interesat cine sunteți.

Acum, ca să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin cu mediatizarea postării, bănuiesc că asta ați şi urmărit când ați postat fotografia, să ajungă la cât mai mulți oameni.

P.S. sunt 2 puncte de penalizare, nu 3. O zi faină şi sper să nu vă ştergeți postarea, e păcat de ea, la cum ați scris, sunt convins că v-a luat mult şi v-ați străduit. ”, a scris Godină pe Facebook.

În cele din urmă politicianul UNPR a șters postarea controversată.

Ultima oră
14:16 - Surpriză la Pro TV: Cine era Cameleonul de la ”Masked Singer”. Mihaela Rădulescu: ”Toate indiciile duceau la el”
14:07 - Șefa Comisiei Europene vine luni la București pentru a prezenta evaluarea PNRR. Ursula von der Leyen se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu
14:05 - Gabriel Oprea, după trecerea în neființă a lui Ion Dobran, simbol al Armatei Române: A fost un model, ca militar și ca om, care și-a trăit viața după principii înalte. Nu va fi uitat
14:04 - 54 de localități au depășit incidența de 6 la mia de locuitori. Aici magazinele se închid la 18:00; cursurile se desfășoară online, este valabilă carantina de noapte
13:46 - Motivul pentru care Eric Clapton a cântat doar pentru vaccinați. Starul era un antivaccinist convins
13:46 - Numărul paturilor ATI pentru pacienții cu COVID a ajuns la peste 1.200. Doar 23 sunt libere în toată țara
13:33 - Nou bilanț COVID: 145 de decese numai în ultima zi / Încă 7.116 de persoane au fost testate pozitiv. 1.116 de pacienți sunt la Terapie Intensivă / 6 județe și Capitala, în scenariul roșu
13:28 - Marcel Ciolacu: Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu Iohannis încalcă orice restricţii
13:26 - Conferință CCIR -„Finanțarea verde: Cum asigurăm tranziția către o economie durabilă funcțională?”. Despre instrumentele dezvoltate de UE pentru finanțarea tranziției verzi
13:24 - Carla’s Dreams, care e şi jurat la „SuperStar” (Pro TV), a răspuns sincer la întrebarea: „Cine eşti tu, cu adevărat?”