Pompierii au avut peste o mie de intervenții în noaptea de Înviere (VIDEO)

Pompierii au avut peste o mie de intervenții în noaptea de Înviere (VIDEO)

Peste 1.000 de intervenţii au avut pompierii români în noaptea de Înviere, informează B1 TV. Cei de la IGSU anunţă că numărul intervenţiilor a scăzut cu 20 de procente faţă de noaptea de Înviere din 2015.

52 de incendii au avut de stins pompierii, dar nu au fost singurele cazuri în care a fost nevoie de ajutorul celor de la ISU.

Ei au fost solicitaţi în alte aproape 900 de cazuri pentru acordarea primului ajutor medical, cinci misiuni de descarcerare şi cinci de salvare.

”Au fost derulate 1.002 intervenţii, salvatorii fiind solicitaţi la 52 misiuni de stingere a incendiilor, 877 cazuri pentru acordarea primului ajutor medical, cinci misiuni de descarcerare şi cinci pentru deblocare şi salvare. De asemenea, 780 persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar 11 persoane au fost salvate din medii ostile vieţii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au avut peste o mie de intervenții în noaptea de Înviere

#DIRECT_ONE_mzckys#

Iar având în vedere că luni se termină minivacanţa de Paşte, IGSU a trimis mai multe autospeciale de descarcerare și acordare a primului ajutor medical pe autostrăzile A2 și A4.

Potrivit reprezentanţilor IGSU, numărul intervenţiilor a scăzut cu 21% faţă de noaptea de Înviere din 2015.

Tags:
Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)