Prefectura Tulcea: Cursele Navrom către localităţile din Delta Dunării se vor relua în curând

Prefectura Tulcea: Cursele Navrom către localităţile din Delta Dunării se vor relua în curând

Prefectura Tulcea a anunţat, joi, că vor fi reluate în curând cursele Navrom către localităţile din Delta Dunării, oprite, duminică, din cauza unor probleme financiare.

Încă nu se știe data reluării curselor Navrom

„Situaţia Navrom a fost în atenţia mea în ultimele zile, am dat multe telefoane, am avut numeroase întâlniri şi dacă va mai fi cazul vom mai avea. Ce trebuie să fie foarte limpede este că binele cetăţenilor din aceste zone primează. În urma ultimelor discuţii de ieri seară şi azi dimineaţă pe care le-am avut cu Ministerul Transporturilor pot să vă confirm că situaţia este deblocată, fiind doar o chestiune de scurt timp până când Navromul va da drumul curselor”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Directorul Navrom Delta SA, Nicolae Chichi, a declarat, pentru News.ro, că Ministerul Transporturilor va semna, cel mai probabil vineri, ordinul de plată către Navrom, iar banii vor ajunge, luni, în conturile acestei societăţi.

Deocamdată, nu a fost stabilită data reluării curselor către localităţile din Delta Dunării, fiind nevoie să fie puse la punct şi alte detalii tehnice.

Navrom Tulcea a suspendat cursele de pasageri şi de mărfuri către Delta Dunării, începând de duminică, din cauza lipsei resurselor financiare, compania susţinând că are de primit de la Ministerul Transporturilor 4,3 milioane de lei, reprezentând subvenţia pentru transporturile pe apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest