Preotul Visarion Alexa susține că enoriașa care i-a făcut plângere prima oară ar fi plănuit să îi păteze imaginea

Preotul Visarion Alexa susține că enoriașa care i-a făcut plângere prima oară ar fi plănuit să îi păteze imaginea
Foto: Inquam Photos / George Călin

Potrivit informațiilor oferite în cadrul emisiunii Acces Direct, pe surse juridice s-a aflat că preotul Visarion Alexa le-a declarat procurorilor că lucrurile nu sunt așa cum se știau. Acesta susține că femeia care a depus plângere împotriva lui pentru prima dată ar fi fost pusă de cineva pentru a-i știrbi reputația.

Preotului Visarion Alexa a fost acuzat de agresiune sexuală de o femeie de 37 de ani. Părintele și-a schimbat declarația împreună cu avocatul și le-a spus procurorilor că aceasta ar fi plănuit totul de la bun început, din dorința de a-i păta lui imaginea. Ce le-a mai spus autorităților, potrivit spynews.ro.

După ce a fost acuzat de mai multe femei, preotul Visarion Alexa le-a mărturisit procurorilor că femeia care a mers și a depus plângere împotriva lui ar fi plănuit totul încă de când a mers la biserică, cu scopul de a-i păta imaginea. Părintele și-a schimbat astăzi declarația.

Una dintre victimele lui Alexa, declarații șocante

Una dintre femeile care a fost abuzată sexual de părintele Visarion Alexa, cel care acum este anchetat pentru faptele sale, aflându-se sub control judiciar, face noi declarații halucinante despre mesajele primite și întâlnirile avute în trecut cu preotul.

Aceasta a declarat că a fost sunată pe videocall de Alexa, care se afla în duș, notează Antena 3.

În ultimul timp mai multe enoriașe au făcut plângere pe numele lui Visarion Alexa, cel care a avut un comportament neadecvat față de acestea atât în cadrul bisericii, cât și în afara lăcașului de cult.

Urmăriți B1TV.ro și pe