Președintele CNCD, Csaba Asztalos a depus o plângere la Poliția Capitalei, după ce a fost agresat verbal de persoane necunoscute

Președintele CNCD, Csaba Asztalos a depus o plângere la Poliția Capitalei, după ce a fost agresat verbal de persoane necunoscute
Foto: infomm.ro

Preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, Csaba Asztalos, a depus plângere la Poliţia Capitalei, după ce zilele trecute a fost agresat verbal de 4 persoane necunoscute. Incidentul a avut loc în timp ce acesta de întorcea de la piaţă.

Asztalos  recunoaşte că a început acest demers la insistenţele prietenilor, după ce a fost atacat verbal în centrul Capitalei.

Atacul stradal care a avut loc miercuri împotriva lui Csaba Asztalos a fost semnalat premierului Victor Ponta de mai multe ONG-uri. Organizaţiile Nounguvernamentale au cerut guvernului să garanteze integritatea fizică a preşedintelui CNCD şi începerea unei anchete.

Astalosz, plângere împotriva agresorilor

Embed: " />
Ultima oră
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”