Iarna își arată colții: Ninge în mai multe zone din țară (VIDEO)

Iarna își arată colții: Ninge în mai multe zone din țară (VIDEO)

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări cod galben de vânt și ceață în mai multe județe.

Astfel, până joi, la ora 12.00, județele Hunedoara, Caraș-Severin și Timiș se află sub cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50…100 m.

În același timp, până joi, la ora 15.00, în județele Agreș, Prahova, Dâmbovița, Suceava și Neamț, la altitudini de peste 1.800 de metri sunt prognozate intensificări ale vântului cu rafale de peste 50…70 km/h, spulberând ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Între timp, iarna a început să îşi arate colţii. Meteorologii anunţă că temperaturile vor ajunge frecvent în jurul valorii de 0 grade, iar maximele cu greu vor trece de 5.

Pe drumurile din Harghita deja s-a depus strat de zăpada, iar circulaţia s-a îngreunat. Şi în judeţul Prahova au apărut primii fulgi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)