Prima ninsoare din 2015 a venit deja la altitudini de peste 2.000 de metri (VIDEO)

Prima ninsoare din 2015 a venit deja la altitudini de peste 2.000 de metri (VIDEO)
Foto: Dispeceratul National Salvamont

Viscol puternic, ger ca în plină iarnă şi un strat gros de zăpadă. Peisajul s-a schimbat complet într-unul specific sezonului rece, la Cota 2000, în Sinaia, informează B1 TV. Frig a fost şi în masivul Călimani unde au fost minus 3 grade celsius. Şi în Maramureş, la poalele Pietrosului din Munţii Rodnei, a nins viscolit, iar stratul de zăpadă a ajuns la câţiva centimetri. A nins pentru prima oară şi în masivul Ceahlău.

La Cota 2000, în Sinaia, a bătut viscolul, ca în plină iarnă. A fost un frig năprasnic, iar mercurul din termometre a îngheţat la minus şase grade Celsius. Cabana salvatorilor abia se zărea sub stratul de zăpadă, iar ceaţa a reîntregit peisajul de iarnă. Şi pe Rarău stratul de zăpadă a ajuns la 5 centimetri, iar temperaturile nocturne au scazut la -2 grade celsius. Prima ninsoare din 2015 a venit mai devreme, ţinând cont că aici fulgii de nea apăreau abia în octombrie.

Şi în Maramureş, în oraşul Borşa, la poalele Pietrosului din Munţii Rodnei, a nins viscolit ore bune. Stratul de zăpadă a ajuns la câţiva centimetri, la altitudinea de 1.800 de metri. A nins pentru prima oară şi în masivul Ceahlău, la o atititudine de 1.650 metri, unde de asemenea s-a depus un strat subţire de zăpadă.

Ninge în Bușteni
 

Chiar acum in Bucegi…

Posted by Dispeceratul National SALVAMONT on 30 Septembrie 2015

Sursa: Facebook, Dispeceratul National SALVAMONT

Ultima oră
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti