Prima reacție a lui Mitică Dragomir după ce a aflat că riscă să intre la închisoare: Nu am nicio emoție. Vor fi achitări pe linie

Prima reacție a lui Mitică Dragomir după ce a aflat că riscă să intre la închisoare: Nu am nicio emoție. Vor fi achitări pe linie
Foto: looktv.ro

Procurorii au cerut pedeapsa maximă pentru Dumitru Dragomir și Mircea Sandu în cazul dezafilierii Universității Craiova, astfel că cei doi pot ajunge ani buni după gratii.
Mitică Dragomir, care a mai făcut cunoștința cu viața de după gratii, nu pare speriat de o eventuală reîntoarcere în închisoare.

„Nu am nicio emoție. Vor fi achitări pe linie. Nu ai cum să faci pușcărie pentru ce-am făcut noi. Faci pușcărie doar dacă ai luat ceva sau ai dat cuiva, dar nu e nicio dovadă că aș fi făcut asta. Nici Mititelu nu a adus vreo probă în acest sens. Dezafilierea a fost făcută de FRF și a fost legală. Singurul care n-a semnat acel proces verbal de la dezafiliere am fost eu”, a spus fostul șef LPF, potrivit libertatea.

În urma veștilor de miercuri, Adrian Mititelu, patronul fostei Craiove a avut un mesaj plin de fericire pe rețelele de socializare.

„S-a judecat ! Sentința a rămas în pronunțare, care se va da în circa 2-3 săptămâni. Procurorul a solicitat admiterea tuturor acțiunilor civile și condamnarea inculpaților la 14 ani de închisoare!”, a spus Mititelu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe