Primarul Capitalei a picat testul primei zăpezi

Primarul Capitalei a picat testul primei zăpezi
Foto: paginademedia.ro

Ca de fiecare dată când vine iarna, autorităţile sunt nepregătite. A fost suficent să cadă prima zăpadă în Capitală, pentru ca municipalitatea păstorită de Sorin Oprescu să îşi demonstreze din nou neputinţa. Şoferii şi-au testat nervii în traficul aproape îngheţat şi ore bune niciun bucureştean nu a văzut vreo maşină de deszăpezire, transmite B1 TV. Cu toate acestea, premierul Ponta l-a felicitat pe edil pentru măsurile luate.

”Îl felicit pe pe primarul general care a coordonat activitatile in Bucuresti si am vazut ca totul s-a facut cu eficienţă”, a spus Victor Ponta.

Prima zăpadă din Capitală nu a venit cu nimic nou faţă de anii trecuţi. Deşi premierul a avut doar cuvinte de laudă la adesa primarului, bucureştenii nu au fost foarte încântaţi de cum şi-au petrecut prima zi în care iarna şi-a intrat în drepturi. Mai ales că, în primele ore cu zăpadă, niciun utilaj de deszăpezire nu a ieşit pe străzi.

Abia după ore bune reprezentanţii municipalităţii s-au pus pe treabă, iar primarul general Sorin Oprescu, prefectul Nicolae Petrovan şi reprezentanţi ai Primăriei au verificat modul în care au acţionat drumarii. Municipalitatea a anunţat că s-a acţionat cu prioritate în rampe, pante şi poduri, şi că plugurile au fost şi ele pregătite de intervenţii, acolo unde este nevoie.