Primarul localității brașovene Rupea a provocat un accident în care trei persoane au fost rănite

Primarul localității brașovene Rupea a provocat un accident în care trei persoane au fost rănite
Foto: brasov.net

Primarul localității brașovene Rupea, Flavius Dumitrescu, a provocat un accident rutier, vineri dimineaţă, pe DN13, trei persoane fiind rănite, relatează Mediafax.

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 09:30, după ce primarul din Rupea nu s-a asigurat când a ieşit de pe un drum secundar din Rupea, la intrarea pe DN13, autoturismul condus de acesta lovind o altă mașină.

”Şoferul, în vârstă de 60 de ani, nu a acordat prioritate în momentul în care a intrat de pe un drum secundar pe DN13, iar autoturismul acestuia a lovit o altă mașină care circula regulamentar pe drumul cu prioritate“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

În urma impactului, au fost rănite două femei şi un bărbat, fiind vorba despre o pasageră din autoturismul primarului şi două persoane din cealaltă maşină.

La locul accidentului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu patru echipaje SMURD.

”Toate cele trei victime, două femei şi un bărbat, erau conştiente. Cele două femei au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, iar bărbatul a suferit traumatisme faciale şi a fost transportat la spitalul din Rupea“, a afirmat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Și primarul a fost rănit ușor la un picior, însă a refuzat transportul la spital.

Ulterior, el s-a prezentat singur la spitalul din Rupea.

Poliţia Rutieră Braşov a dechis pe numele primarului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.