Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nemulțumit de gestionarea lipsei de apă caldă. Edilul i-a pus față în față de cetățeni cu reprezentanții RADET și ELCEN (VIDEO)

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nemulțumit de gestionarea lipsei de apă caldă. Edilul i-a pus față în față de cetățeni cu reprezentanții RADET și ELCEN (VIDEO)

Problemele întreruperilor în furnizarea apei calde de către RADET în Sector 5 continuă. Acesta a fost şi motivul pentru care primarul Daniel Florea i-a invitat pe delegaţii asociațiilor de proprietari din sector la o întâlnire cu reprezentanţii Radet şi Elcen.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Edilul sectorului 5 a reușit sã punã fațã în fațã cetãțenii cu directorul de la Radet. Într-o întrunire care a adunat peste 200 de oameni ce îndurã lipsa apei calde, primarul Daniel Florea declarã cã are așteptãri mari și cã sperã în soluționarea problemei cât mai rapid.

“Principala problemă este că 70 de mii de oameni din Sectorul 5, adică 300 de asociații de proprietari, nu au apă caldăd e o lună. Radet-ul a promis că intervine, că repară, că sunt ptobleme în 24 de puncte termine, și s-au prefăcut că intervin în două. Am făcut poze și acum o lună, dar și astăzi. Gropile de acum o lună sunt pline de apă, iar țevine nemișcate. Din păcate, noi, primarii de sector, nu putem interveni. Nu avem atribuții”, a declarat edilul Daniel Florea.

De cealaltã parte și directorul Radet încearcã sã linișteascã situația și asigurã cetãțenii sectorului 5 cã vor face tot ce le stã în putere pentru rezolvarea acestor condiții nedemne de o capitalã europeanã.

“Știu ce înseamnă să nu ai apă caldă. Credeți-ne că ceea ce se întâmplă în această perioadă în Radet, ca și intensitate a lucrărilor, nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Trebuie să vă anunț că pe tot parcursul acestei veri vor fi lucrări în toate sectoarele.Lucrări care nu s-au mai făcut de foarte mult timp”, a spus Alexandru Burghiu, director Radet.

Deși directorul Radet dezminte cã ar fi existat interese politice în toatã aceastã nefericitã situație, edilul sectorului 5 afirmã cã lucrurile ar fi stat un pic diferit.

“Eu am fost și am vorbit cu angajații Radet de pe stradă și i-am întrebat de ce nu muncesc: “Păi nouă ne-au zis șefii să nu muncim până nu se termină campania în Sectorul 5” – așa mi-au răspuns. I-am întrebat dacă pot spune cine și au zis ca da, dar se tem că vor fi dați afară”, a precizat primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)