Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că a fost suspendată activitatea Clubului Bamboo: ”Nu vor organiza petreceri ilegale acolo. Legea e lege pentru toți”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că a fost suspendată activitatea Clubului Bamboo: ”Nu vor organiza petreceri ilegale acolo. Legea e lege pentru toți”
Foto: facebook.com/RaduMihaiuUSR

Primarul Sectoruui 2, Radu Mihaiu, a anunțat, sâmbătă seară, suspendarea activității clubului Bamboo. Într-o posatre pe Facebook, edilul local precizează că de câteva zile Poliția Locală a descoperit că în zona fostului club Bamboo se construia un cort fără autorizație. ”Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei”, scrie Mihaiu care precizează că joi a încercat să verifice personal ce se întâmplă acolo, însă nu i s-a permis accesul. Iar sâmbătă seară, ”au dat drumul la petrecere”.

Activitatea clubului Bamboo din Capitală, suspendată

”În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat în Construcții. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți. Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet. Eu nu permit așa ceva”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Primarul Sectoului 2:Nu vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum

Explicând ce s-a întâmplat acolo în ultimele zile, edilul sectorului 2 susține că în clubul Bamboo nu vor mai fi organizate petreceri ilegale.

”Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate”, a mai precizat Radu Mihaiu.

Primarul Sectoruui 2, Radu Mihaiu, anunță că a fost suspendată activitatea Clubului Bamboo: ”Nu vor organiza petreceri ilegale acolo. Legea e lege pentru toți”