Primele 100 de mașini Dacia Duster au intrat în parcul auto al MAI: Ponta a înmânat cheile polițiștilor (VIDEO)

Primele 100 de mașini Dacia Duster au intrat în parcul auto al MAI: Ponta a înmânat cheile polițiștilor (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne a primit miercuri primele 100 de mașini Dacia Duster cumpărate prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

La eveniment au participat premierul Victor Ponta şi ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

„Parcul se va mări cu 5.150 de autovehicule. Primele autoturisme vor pleca chiar acum către structurile operative ale MAI. Este o prioritate a mandatului meu, anunţată încă din primăvară, când am constatat că parcul auto avea un deficit de 55%, iar 80% dintre autospeciale aveau o vechime de peste 10 ani. Avem aici numai o parte din cele 450 de autoturisme Dacia Duster, care au fost achiziţionate de MAI prin Programul Rabla”, a declarat Gabriel Oprea.

Preţul noilor autoturisme este de peste 11.000 de euro. Premierul Victor Ponta le-a acordat angajaților MAI cheile noilor mașini.

„Sunt foarte bucuros că programul de înnoire a parcului auto. Mă bucur că în urma licitaţiei publice şi a procedurilor europene pe care le-aţi desfăşurat, totuşi, veţi avea în dotare maşini fabricate în România de către români, cu munca şi gândirea românească”, a afirmat premierul.

450 de autoturisme vor intra în aceste zile în parcul auto al MAI, a anunţat Gabriel Oprea.

Primele 100 de mașini Dacia Duster au intrat în parcul auto al MAI