Primele imagini cu jaful armat de la o bancă din Bistrița: Atacatorul i-a pus casieriței pistorul la tâmplă (VIDEO)

Primele imagini cu jaful armat de la o bancă din Bistrița: Atacatorul i-a pus casieriței pistorul la tâmplă (VIDEO)

Au apărut primele imagini cu individul care a pus la cale jaful armat de la filiala unei bănci din Bistrița. Atacatorul a reușit să fugă cu suma de 19.000 de lei. Între timp, polițiștii au prins doi suspecți, informează B1 TV. Din primele informații, ar fi vorba despere atacator și un complice al său, însă aceste date nu au fost confirmate deocamdată.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum a acționat atacatorul. Inițial, acesta a intrat în sucursala băncii și s-a așezat la coadă. Apoi acesta s-a răzgândit și s-a îndreptat direct către casieriță, căreia i-a pus arma la cap. Ulterior, se vede cum angajata băncii desface seiful și, ajutată de o colegă, îi dă banii bărbatului care apoi pleacă din sediul băncii.

Cei doi suspecți găsiți de polițiști au fost prinși marți în Vama Siret.

Primele imagini cu jaful armat de la o bancă din Bistrița

#DIRECT_ONE_ddrslh#

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)