Fostul principe Nicolae, de sărbători în Bucovina: „Este în continuare foarte dificil şi va fi” (VIDEO)

Fostul principe Nicolae, de sărbători în Bucovina: Este în continuare foarte dificil şi va fi (VIDEO)

Fostul principeNicolae nu poate sta departe de România. Nepotul Regelui Mihai petrece sărbătorile pascale în Bucovina alături de viitoarea sa soţie, Alina. Cei doi au îmbrăcat costume tradiţionale din zona Humorului şi au ţinut să transmită un mesaj românilor de pretutindeni.

Sărbătorile sunt triste pentru fostul principe Nicolae. Va fi primul Paşte fără bunicul său Regele Mihai. Nicoale pare să nu fi trecut nici acum peste moartea majestăţii sale.

„Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul”, a afirmat Nicolae.

Pentru a-şi alina dorul, Nicolae petrece sărbătorile pascale pe meleaguri româneşti, într-o zonă de basm în Bucovina. Nepotul regelului Mihai a venit însoţit de soţia sa Alina Blinder. Cei doi au îmbrăcat costume tradiţionale din zona Humorului şi au transmis un mesaj românilor de pretutindeni.

„Salutări din frumoasa Bucovina! Vă dorim să aveți sărbători fericite alături de toți cei dragi și să purtați în case și în suflete Lumina Învierii!”, a fost mesajul postat de Nicolae pe pagina sa de socializare.

Nicoale o duce în faţa altarului pe aleasa sa, pe Alina Binder în luna septembrie. Au fost deja stabilite detaliile evenimentului care va avea loc în România. Fostul principe a declarat că România este casa sa şi că aici vrea să aibă loc ceremonia, petrecerea.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă
17:51 - Varietatea, cuvantul de ordine cand achizitionezi un dulap metalic: intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 12 polite
17:41 - Motivul emoţionant pentru care Adriana Trandafir a numit-o aşa pe Maria Speranța. Povestea tristă a celor două concurente de la „Asia Express” 2021 (Antena 1)
17:40 - Cursa pentru postul de cancelar al Germaniei, tot mai strânsă. CDU s-a apropiat de SPD, cu trei zile rămase până la alegeri
17:34 - Profesorii fără „certificat verde” din Israel nu vor mai putea intra în școli și preda începând cu 3 octombrie
17:17 - Comisia Europeană propune un încărcător comun pentru dispozitivele electronice. Încărcătorul și telefonul ar urma să fie vândute separat