Probleme pentru elevi români în urma crizei din Turcia. Lotul olimpic de biologie este blocat pe aeroportul din Istanbul și riscă să nu ajungă la concurs

Probleme pentru elevi români în urma crizei din Turcia. Lotul olimpic de biologie este blocat pe aeroportul din Istanbul și riscă să nu ajungă la concurs
Foto: fanatik.ro

Probleme pentru elevi români în urma situației din Turcia.

Lotul olimpic de biologie al României este blocat pe aeroportul din Istanbul, aceștia riscând să nu ajungă la timp pentru concurul care are loc în Vietnam.

“Proba se va desfăşura luni, în Vietnam, dar avionul face din Turcia până acolo 10 ore. Le este teamă că nu vor ajunge la timp. Sunt la poarta 214. Au stat toată noaptea acolo. Au moralul bun”, a declarat, pentru Gabriel Taga, directorul Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti, informează Mediafax.

Acesta a precizat că lotul olimpic este alăcătuit din patru elevi, însoțiți de două profesoare.

Mama unui dintre elevi a spus că aceștia au plecat vineri seara către Vietnam. Ei sunt bine, doar că singura grijă în momentul de față este aceea de a ajunge la timp la concurs.

“Nu se ştie nimic, absolut nimic. Au apă, le-au dat biscuiţi, stau acolo. Nu au dormit. Prin mesaje comunicăm, zice că e ok, încearcă să-mi arate o parte mai frumoasă a lucrurilor. De cand a plecat i-am spus că simt că ceva nu e în regulă, dar a zis să-l las cu presimţirile mele”, a spus Mihaela Zancu.

Ultima oră
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)