Problemele lui Liviu Dragnea din închisoare, dezvăluite de iubita sa, Irina Tănase: „Au fost amenințări directe”

Problemele lui Liviu Dragnea din închisoare, dezvăluite de iubita sa, Irina Tănase: „Au fost amenințări directe
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase se plânge de condițiile de detenție ale lui Liviu Dragnea, din Penitenciarul Rahova. Iubita fostului președinte al PSD a declarat la Antena 3 că politicianul are probleme de sănătate netratate și că este ținta unor abuzuri grave.

„Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. Problema cea mai mare e lipsa de lumină, stau constant între betoane. Iarna e cel mai rău. Ultima grijă e bunăstarea deținutului. Acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate, nu pentru a fi exterminați. Condițiile sunt rele, mai rele sunt abuzurile. Are și hernie de disc”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, se plânge de amenințări

Partenera lui Dragnea a mai denunțat presupune abuzuri ale conducerii penitenciarului. Potrivit Irinei Tănase, fostului șef al PSD i s-ar fi interzis vizitele avocaților ar fi fost carantinat ilegal de trei ori, pe motive de COVID.

De asemenea, tânăra a vorbit și despre un presupus complot al mai multor persoane, din afara penitenciarului, care ar desfășura mari presiunipentru ca Dragnea „să nu mai iasă din închisoare”.

„Primeam atât de multe amenințări directe că-mi era teamă să ies din casă (…) Unii din sistem vor ca el (n.r. – Liviu Dragnea) să nu mai iasă din închisoare”, a mai declarat Irina Dragnea.

Fostul șef PSD a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.