PROCURORII au intervenit în forță! Percheziții de amploare în România

PROCURORII au intervenit în forță! Percheziții de amploare în România

Percheziţii de amploare au fost efectuate miercuri la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din autovehicule.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Prahova, percheziţiile au loc în municipiul Urziceni şi în comuna Alexeni din judeţul Ialomiţa, ele fiind derulate de poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale din cadrul inspectoratului judeţean.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 13 aprilie – 29 octombrie 2018, persoanele în cauză ar fi săvârşit zece furturi din autovehicule în comuna Valea Călugărească şi în localităţi învecinate acesteia, din judeţul Prahova, scrie agerpres.

„Aceştia ar fi vizat, în special, autovehicule aparţinând unor societăţi comerciale, ai căror conducători auto opreau la sediile a diferiţi parteneri, pentru a efectua operaţiuni comerciale (livrări de produse, plăţi etc), moment în care sustrăgeau bani sau bunuri (telefoane mobile, laptopuri, portofele, genţi etc) lăsate de aceştia în habitaclu. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 56.000 de lei”, se precizează în comunicatul IPJ Prahova.