Prof. Paulo Malo. Inovație. Pionierat. Excelență în implantologie. De ce să alegi implanturile dentare Nobel Biocare pentru zâmbetul tău nou

Prof. Paulo Malo. Inovație. Pionierat. Excelență în implantologie. De ce să alegi implanturile dentare Nobel Biocare pentru zâmbetul tău nou

1 din 10 români a ales soluția implantului dentar, iar satisfacția acestora este aproape deplină: 93% sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de tratamentul realizat, reiese din cel mai recent studiu național realizat de DENT ESTET.

Studiul realizat cu sprijinul agenției de research 360insights, pe un eșantion reprezentativ statistic de 1.000 de persoane, la nivel urban mediu și mare din România, analizează atitudinile și comportamentul românilor din mediul urban cu privire la sănătatea dentară.

Atunci când vorbim despre soluții de tratament pentru dinți lipsă, stomatologia modernă oferă pacienților numeroase alternative de reabilitare orală cu implant dentar, confortabil și într-un timp foarte scurt.

Considerând cercetarea științifică și versatilitatea produselor, Nobel Biocare este producătorul care oferă gama completă de soluții pentru reabilitarea orală a pacienților edentați, indiferent de complexitatea cazului.

Cu peste 65 de ani de cercetare și 455 de studii clinice, implanturile dentare Nobel Biocare definesc inovația în implantologie. De aceea, atunci când vorbim despre implantologie, cu siguranță Nobel este deschizătorul de drumuri.

Prof. Paulo Maló în exclusivitate alături de echipa DENT ESTET, în România

În clinicile DENT ESTET, sub coordonarea renumitului prof. Paulo Malo, cazurile dentare complexe sunt tratate de o echipă medicală cu experiență de peste 21 de ani.

Prof. Paulo Maló, DDS, PhD inovează alături de Nobel Biocare de peste 30 de ani și este creatorul celor mai moderne și eficiente soluții de implantologie dentară la nivel mondial.

Care sunt beneficiile implanturilor dentare Nobel Biocare

Versatilitate

Indiferent de complexitatea cazului există o soluție atât pentru pacienții care au nevoie de un singur implant, de implanturi multiple sau chiar pentru cei complet edentați, prin sistemul All-on-4.

De asemenea, implanturile Nobel Biocare prezintă o gamă variată de dimensiuni, permițând tratarea cu succes inclusiv a pacienților cu severă atrofie osoasă.

Adresabilitatea este maximă și în cazul pacienților cu diverse afecțiuni cronice monitorizate medical (diabet zaharat, osteoporoză etc.), cazuri în care alte implanturi nu ar putea fi utilizate.

Succces documentat în timp

98% rata de succes pentru implanturile dentare Nobel Biocare și 118.304 implanturi inserate.

În cazul revoluționarului concept All-on-4, rata de longevitate a sistemului este de 99% după 3 ani și 98% după 7,5 ani de la intervenție, conform studiilor realizate de producător.

Stabilitate ridicată a implantului în os (osteointegrare rapidă)

Implanturile oferă un nivel crescut de rezistență și stabilitate în os datorită tehnologiilor avansate prin care implantul poate simula rădăcinile naturale ale dinților.

Un astfel de implant este NobelSpeedy® a carui osterointegrare se poate realiza in primele 4 săptămâni după intervenție. Astfel, este mult diminuat timpul de recuperare.

Estetică deosebită a noului zâmbet

Pe lângă stabilitatea excelentă în os, implanturile Nobel Biocare oferă pacientului și un zâmbet cu o estetică impecabilă, ce nu va putea fi deosebită de dinții tăi naturali.

Implantul Nobel Pearl de exemplu, este realizat integral din ceramică, 100% metal free. Astfel, materialul său ceramic, de culoare albă reprezintă o reală soluție pentru pacienții cu țesut gingival subțire.

Garanție internațională pe viață

Pacienții beneficiază de garanție internațională pe viață oferită de producător, iar dacă lucrarea se deteriorează, pacientul poate merge la orice dentist care lucrează cu Nobel Biocare, indiferent de locul în care intervenția a fost realizată.

Personalizarea planului de tratament – indiferent de complexitate

Datorită faptului că oferă soluții complete de implant dentar pentru a răspunde tuturor nevoilor pacienților, medicul implantolog poate personaliza 100% planul de tratament.

Redobândirea calității vieții

Dinții au un rol important, nu doar din punct de vedere estetic, ci și funcțional: mâncat, vorbit, susținerea structurilor faciale și armonizarea trăsăturilor chipului.

Numeroși pacienți au mărturisit că după intervenția cu implant dentar s-au simțit cu cel puțin 10 ani mai tineri. Așadar, putem spune că implantul dentar are efect de face lifting.

Iar dincolo de dinți frumoși și funcționali, un zâmbet luminos și complet are un important rol în creșterea încrederii și a stimei de sine. Suntem mai deschiși față de jur și mai activi social.

Așadar, există o varietate largă de implanturi dentare pentru reabilitarea zâmbetelor pierdute, dar implanturile premium Nobel Biocare prezintă o rată de succes de 98%, cu garanție pe viață.

În cadrul DENT ESTET, echipa de medici implantologi are o expertiză de peste 20 de ani în tratarea cazurilor dentare complexe și este specializată în soluții de tratament cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Biocare.