Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces pentru clienți

Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces pentru clienți
Programul Auchan, după introducerea restricțiilor din data de 25 octombrie. Anunțul supermarketului privind regulile de acces pentru clienți / Foto: Facebook / Auchan

Programul magazinelor Auchan s-a schimbat de la intrare în vigoare a noilor restricții, în data de 25 octombrie 2021. Noile măsuri prevăd ca magazinele din România să închidă mai devreme, la ora 21:00, iar carantina de noapte intră în vigoare de la ora 22:00. Totodată, au fost impuse și alte reguli de acces pentru clienți, având în vedere că oamenii trebuie să prezinte certificatul verde la intrare în mall și în centrele comerciale.

Autoritățile au adoptat, începând cu data de 25 octombrie 2021, o serie de noi restricții. Cele mai multe dintre ele vizează în special persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boala COVID-19. Acestea nu mai au acces în mall-uri și centre comerciale, dar nici în instituțiile publice. Află cum poți intra în posesia certificatului verde pentru COVID-19.

Certificatul verde pentru COVID-19, ce demonstrează fie imunizarea prin vaccinare, fie prin trecerea prin boală este necesar pentru accesul în centrele comerciale. Persoanele care nu s-au imunizat pot face în continuare cumpărături, din magazinele alimentare, de primă necesitate, cu intrare directă din stradă sau online.

Programul Auchan, după restricțiile din data de 25 octombrie 2021

Magazinele Auchan se vor deschide la 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Auchan.ro, serviciul pentru cumpărături online va rămâne deschide pentru comeni, non-stop.

Luni – vineri: 07:00 – 21:00

Program Auchan în weekend

În weekend magazinul va fi închis, cel mai târziu, la ora 21:00.

Sâmbătă – duminică: 07:00 – 21:00

Regulile de acces pentru clienții Auchan. Unde poți intra fără certificat verde

Magazinele Auchan au anunțat că respectă prevederile legale cu privire la noile măsuri, iar astfel accesul în hypermarketurile Auchan aflate în mall-uri sau în interiorul galeriilor / centrelor comerciale se va face doar în baza certificatului verde.

În cazul magazinelor Auchan cu acces direct din stradă, clienții nu au  nevoie de certificatul verde pentru COVID-19.

„Accesul în magazinele Auchan si MyAuchan se face, ca întotdeauna, conform reglementărilor în vigoare.

În cazul magazinelor aflate în centre comerciale, acestea din urma realizează verificarea certificatului verde Covid și permit accesul în acord cu prevederile legale.

În cazul magazinelor cu acces direct, nu este necesară prezentarea certificatului verde.

Pentru toți clienții, indiferent că au sau nu certificat verde, Auchan pune la dispoziție mai multe modalități de furnizare a produselor. Astfel, clienții pot comanda pe www.auchan.ro sau în aplicația Auchan și pot ridica comanda în 1 oră de la Auchan Drive, aflat în parcarea centrului comercial în care se află hipermarketul, sau pot opta pentru livrarea la domiciliu, alegând intervalul orar dorit. De asemenea, pot alege și livrarea express, în maxim 2 ore, prin partenerii Glovo, foodpanda, Takeaway, Dr. Carmen”, au transmis reprezentanții Auchan.