Proiect: Primarul Timișoarei vrea colorarea unor treceri de pietoni cu roșu sau violet

Proiect: Primarul Timișoarei vrea colorarea unor treceri de pietoni cu roșu sau violet
Foto: Point.md

Primarul timișorean, Nicolae Robu, a anunțat, vineri, că analizează posibilitatea sporirii măsurilor de siguranță pentru pietoni, propunând astfel colorarea în roșu sau violet a unor treceri de pieton intens circulate din oraș.

„Ne-am gândit la roşu, dar nu este exclus să le colorăm în violet. Nu ne-am decis încă asupra culorii. Combinaţia de culori violet cu alb este una dragă nouă, timişorenilor”, a explicat primarul, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Robu a respins însă propunerea de a colora trecerile în combinația galben-albastru, culorile PNL, partid din care face parte, relatează Mediafax.

„Timişorenilor sunt convins că le place şi această combinaţie, albastru cu galben, dar nu este potrivită pentru trecerile de pietoni”, a spus Robu, susţinând că vor fi colorate în principal trecerile de pietoni din preajma şcolilor.

Ultima oră
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic