Propunerile pentru noul Ministru al Sănătății. Cele mai vehiculate nume (VIDEO)

Propunerile pentru noul Ministru al Sănătății. Cele mai vehiculate nume (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

O decizie urmează să fie luată, luni dimineață, în ceea ce privește numirea unui nou Ministru al Sănătate, după demiterea lui Vlad Voiculescu. Prioritară la discuțiile de luni din coaliție va fi, însă, schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de premier, a anunțatDragoș Tudorache, europarlamentar USR-PLUS.

Cele două propuneri pentru conducerea Ministerului Sănătății, ar fi Ioana Mihăilă, actual secretar de stat la Sănătateși Adrian Wienerdeputat USR-PLUS. Acesta și-a dat demisia din Parlament, în plină pandemie, pentru a-și relua profesia de medic și a ajuta bolnavii de COVID-19.

Secretarul de statIoana Mihăilăar fi propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătăţii, afirmă surse politice. Pe de altă parte, USR îl susţine pe mediculAdrian Wiener, în prezent deputat de Arad. Oficial, nu a fost anunţat momentan nimic.

Cât despre Vlad Voiculescu, acesta ar putea deveni consilier al Ministrului Sănătăţii, mai afirmă aceleaşi surse politice. O altă variantă ar fi ca Vlad Voiculescu să devină secretar de stat în minister, deşi acest lucru pare puţin probabil dupăatacurile acestuia de vineri la adresa premierului Florin Cîţu.

Vlad Voiculescu a declarat vineri că o va susține pe Ioana Mihăilă pentrufuncția de ministru al Sănătății.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni