Cea mai bine plătită prostituată din SUA e TOPITĂ după români: „Când văd terminaţia «escu» la finalul unui nume, ştiu că voi avea parte de sex sălbatic“

Cea mai bine plătită prostituată din SUA e TOPITĂ după români: „Când văd terminaţia «escu» la finalul unui nume, ştiu că voi avea parte de sex sălbatic“

Are 27 de ani, e din Dublin, locuieşte în SUA, poartă numele de scenă Alice Little şi în cei 2,5 ani de „muncă” la un bordel din Nevadă a făcut primul ei milion… cinstit.

Nu, nu se consideră prostituată ci un psiholog, consilier marital şi expert în sex, toate într-unul”. Iar cu aceste valenţe la purtător, irlandeza cea roşcatăa acordat un interviu (şi) pentru Adevărul.

Aşa aflăm că Alice Little lucrează la bordel între 12 şi 14 ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână. Câştigă mult, cheltuie mult, doar prezervativele şi lubrifiantul costând-o 2000 de dolari lunar.

Prima mea relaţie a fost cu o altă femeie şi, la scurt timp după aceea, am realizat că e foarte uşor pentru mine să dezvolt sentimente pentru mai multe persoane în acelaşi timp. Sunt în mod natural o persoană poliamoroasă…”, explică Alice care se mândreşte şi cu faptul că are o diplomă universitară.

Personal, satisfacţia mea vine dacă îi produc plăcere partenerului. Indiferent că este femeie sau bărbat, fantezia mea rămâne aceeaşi, să fiu creatoarea unei plăceri adevărate pentru celălalt”, îşi expune Alice propriul crez profesional.

Tânăra susţine că ceea ce vinde ea cu adevărat este, de fapt, intimitatea:

La ora actuală suntem înconjuraţi de tehnologie şi suferim de lipsa intimităţii personale şi a apropierii. Eşuăm de la nivelul de bază să interacţionăm cu cei din jurul nostru şi, drept consecinţă, suferim global de lipsa intimităţii.

De la înălţimea propriei experienţe, Alice confirmă că, într-adevăr, mărimea nu contează. Contează însă sinceritatea şi comunicarea, dacă un cuplu vrea cu adevărat să ajungă la performanţe notabile în dormitor:

Ai încredere în partenerul tău spunându-i adevărul. Dacă vrei sincer ceva sexual, o anumită poziţie sau fantezie, nu te teme să o spui! Şi asta pentru că este persoana pe care o iubeşti şi ar adora să aibă grijă de tine în dormitor. Dacă eşti sincer cu partenerul tău, îi permiţi să îşi îmbunătăţească performanţele sexuale ca şi abilităţile de comunicare. Astfel, rezultatul final va fi o relaţie mai puternică şi mai fericită pentru ambele părţi!– ne sfătuieşte experimentata roşcată.

Despre bărbaţii români care i-au trecut prin pat are numai cuvinte de laudă:

Am avut clienţi din România şi pot spune că sunt printre cei mai buni la pat! Ori de câte ori văd terminaţia ”escu” la finalul unui nume, ştiu că e român şi voi avea parte de o partidă de sex sălbatică!”.