Oamenii au ieşit şi joi în stradă, în Piaţa Victoriei: BLOCĂM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)

Oamenii au ieşit şi joi în stradă, în Piaţa Victoriei: BLOCĂM CODURILE PENALILOR! (FOTO, VIDEO)
Foto: Corupţia Ucide / Facebook

UPDATE 20.30:Numărul protestatarilordin Piaţa Victoriei a ajuns la câteva sute.

UPDATE 19.20:Noi tensiuni între jandarmi și protestatarii din Piața Victoriei. În fața Guvernului au avut loc, din nou îmbrânceli între cele două tabere.

Manifestanții au afişat un banner cu mesajul „Depolitizarea CCR”. De asemenea, unii dintre protestatari au traversat succesiv trecerea de pietoni de pe breteaua de viraj dreapta de la dinspre Şoseaua Kiseleff către Ion Mihalache, pentru a bloca traficul, potrivit Știripesurse.ro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Modificările aduse Codurilor penale de către majoritatea PSD-ALDE din Parlament scoate iarăşi oamenii în stradă.

Comunitatea „Corupția Ucide” anunță un nou protest, joi seară, în Piața Victoriei din Capitală. Evenimentul este intitulat „Blocăm Codurile Penalilor!”.

„Acceptați modificările votate pentru scăparea lui Liviu Dragnea dar și albirea dosarelor a peste 2000 de inculpați pentru abuz în serviciu?
Daca nu, atunci ne vedem în stradă!
Ce vrea puterea? Să scape cei mai corupți și responsabili pentru situația în care se află România acum. Și mai vor ca jurnaliștii care ne vor informa despre fărădelegile făcute de ei, să facă pușcarie. Da, asta vor. Nu este nicio exagerare când afirmăm că vom ajunge în dictatura partidului aflat la putere, dacă nu intervenim acum.
Până acum, nu au reușit să își treacă legile favorabile lor. Iar asta ți se datorează și ție pentru faptul că ai ieșit în stradă. Acum, România are nevoie de noi mai mult ca niciodată, are nevoie ca toți cetățenii ei să o apere. Ieri am arătat că se poate, dar astăzi trebuie sa arătăm că suntem fermi și uniți pentru o justiție independentă.
Constituția: Art. 55 – Apărarea ţării
(1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”, scriu organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Aproximativ 5.000 de persoane au protestat, miercuri seară, în Piața Victoriei, faţă de modificările votate în Parlament la Codul penal.

Foto:Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Foto:Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Foto:Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Foto:Inquam Photos / Liviu Florin Albei