Protestele din închisori continuă: Deţinuţii din cadrul Penitenciarului Iași au intrat în greva foamei după ce directorul Marius Vulpe nu le-a luat în seamă revendicările (VIDEO)

Protestele din închisori continuă: Deţinuţii din cadrul Penitenciarului Iași au intrat în greva foamei după ce directorul Marius Vulpe nu le-a luat în seamă revendicările (VIDEO)
Foto: 7est.ro

Puşcăriaşii continuă protestele. Deţinuţii din cadrul Penitenciarului Iași au intrat în greva foamei. Totul după ce directorul Marius Vulpe nu a luat în seamă revendicările acestora, informează B1 TV. Vulpe va fi de la 1 august noul şef al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor după ce Cătălin Bejan a cerut să iasă la pensie.

Nici nu a fost bine făcut anunţul numirii lui Marius Vulpe în fruntea ANP că au şi reînceput protestele. Deţinuţii de la Penitenciarul din Iaşi îl acuză pe actualul director că nu le-a luat în seamă revendicările. Totul după ce puşcăriaşii au făcut haos zilele trecute.

De data aceasta, deţinuţii anunţă că intră în greva foamei. Directorul penitenciarului din Iaşi, Marius Vulpe îi va lua locul lui Cătălin Bejan în fruntea ANP de la 1 august.

”Domnul de la Iaşi este din 2006 director acolo. Nu am intrat foarte mult în amănunte. Penitenciarul de la Iaşi este unul care cu bani puțini, s-au facut proiecte cu impact în societate. Sunt lucruri pe care le-a facut şi care nu au nimic cu o situație de criză care există acum. Iaşiul, dar nu numai Iaşiul, este un penitenciar supraaglomerat pe regimul închis, care este foarte simplu de explicat. Au preluat jumătate din deţinuţii de la Bacău, unde de doi ani de zile se lucrează pentru renovarea penitenciarului”, a declarat ministrul Justiției Raluca Prună.

Protestele din închisori continuă: Deţinuţii din cadrul Penitenciarului Iași au intrat în greva foamei după ce directorul Marius Vulpe nu le-a luat în seamă revendicările

#DIRECT_ONE_hq3sef#