Q Magazine s-a umplut de ridicol după oda închinată lui Dăncilă. Poza din articolul-omagiu, sursă de meme-uri pentru internauți (FOTO)

Q Magazine s-a umplut de ridicol după oda închinată lui Dăncilă. Poza din articolul-omagiu, sursă de meme-uri pentru internauți (FOTO)
Foto: Dana Musceleanu

Q Magazine, revista Florianei Jucan, s-a umplut de ridicol zilele acestea după ce a publicat un articol dedicat Vioricăi Dăncilă. Autoarea materialului, o anume Nora Noapte, susține că social-democrata ”nu este nici proastă, nici incultă, nici provincială, nici gafeură”, cieste ”pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca”. Mai aflăm că Dăncilă este ”un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală”.

”Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie…”, mai precizează autoarea. Articolul a fost însoțit de o fotografie în care Viorica Dăncilă o imită pe Claire Underwood, din serialul House of Cards.

Reacția internetului a fost pe măsură:

Foto:Narcis Anton

Foto: Utopia Group

Foto: Dana Musceleanu

Foto: Deva împotriva PSD

Foto: Pisici Politice

Foto: Utopia Group

Ultima oră
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale