Radu Banciu: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus că se va efectua mai mult decât o anchetă, i se va face o vizită lui Sorin Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Oprescu (VIDEO)

Radu Banciu: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus că se va efectua mai mult decât o anchetă, i se va face o vizită lui Sorin Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Oprescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Avocatul Poporului a anunțat joi că va fi efectuată o vizită la Arestul Capitalei, în cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu.

”Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a sărit în apărarea lui Sorin Oprescu spunând că vor efectua mai mult decât o anchetă, îi vor face o vizită. Ce poetic sună. Se vede că e de pe altă lume, Victor Ciorbea. În primul rând, ancheta este mult mai mult decât o vizită, în limba română, ca sens. El crede că e invers”, a comentat Banciu.

Ciorbea a declarat că ”se va discuta cu domnul Oprescu să vedem care e situația”.

”Ca la box, va veni unul, îi va ține capul între palme și va zice «Mă, mai poți, mă? Nu mai poți, mă. Du-te în colțul ăla, că arunc prosopul».  Probabil asta se va discuta cu el. (…) Sigur, o să-l viziteze pe Oprescu. Nu mai putea el de grija lui Sorin Oprescu”, a mai spus Radu Banciu.

Banciu, despre faptul că Avocatul Poporului a anunțat că i se va face o vizită lui Oprescu

Ultima oră
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate
10:40 - Atleta Andrea Miklos nu va participa la Jocurile Olimpice din motive medicale, deși se află la Tokyo. COSR: Din păcate, se va întoarce în curând în țară
10:36 - Jandarmii din Harghita, solicitați să intervină de opt ori pentru îndepărtarea urșilor în weekend
10:33 - Pericol pe străzile din Eforie Nord! Ce au văzut turiştii duminică seară e foarte grav