Radu Banciu, despre contul lui Radu Mazăre din Israel: Cică banii provin de la o simplă înțelegere financiară. Problema este să nu mai găsească încă vreo 24 de conturi (VIDEO)

Radu Banciu, despre contul lui Radu Mazăre din Israel: Cică banii provin de la o simplă înțelegere financiară. Problema este să nu mai găsească încă vreo 24 de conturi (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a fost prins de ANI cu circa 800.000 de euro într-un cont în Israel.

„L-au prins pe Mazăre cu bănuțul, 779.057 euro, într-un cont la sucursala Netanya din Israel. Avusese și el treabă pe acolo, aveau niște bani prin buzunar, îl jenau în pantaloni încă de pe avion, și a zis: Ia să-i pun undeva și în loc să-i lase la un aprozar, i-a lăsat la o sucursală de bancă la Netanya în Israel, la țară cum ar veni”, a spus Banciu.

„Acum sigur că lumea l-a întrebat în țară: Bă nene da de unde banii?

Cică acești bani provin de la o simplă înțelegere financiară. S-o fi înțeles financiar cu unu pe malul mării, că nu cred că e vorba de Madagascar”, a mai afirmat acesta.

„Nu se putea justifica averea lui Mazăre. El o putea justifica, nu o puteau justifica ăia de la ANI. Uite că acum știm.

Știi care e problema? Să nu mai găsească încă vreo 24 de conturi. Sigur nu în Israel, că mai călătorea băiatul, dar de exemplu să nu mai găsească vreunu prin Puerto Rico, prin Filipine sau prin Indonezia, cine știe pe une mai avea drumuri”, a concluzionat Radu Banciu.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre a ascuns suma de circa 800.000 de euro într-un cont din Israel, potrivit verificărilor ANI. Contul este pe numele lui Radu Ștefan Mazăre, mai spune sursa citată. În acest context, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor pentru a extinde acțiunile de control în cazul fostului edil de la malul mării. Agenții de integritate sunt pe urmele lui Mazăre de mai mult timp, aceștia găsind diferențe de mai multe ori în ceea ce privește averea acestuia. (Detalii AICI)

Radu Banciu, despre contul lui Radu Mazăre din Israel

Ultima oră
14:15 - GCS: 1.131 de paturi ATI COVID în România, din care 990 sunt ocupate. Câte locuri sunt în București
14:12 - Eugen Tomac (PMP): Comisia Europeană monitorizează situația comunității românești din Serbia, care e în continuare profund discriminată. Belgradul încalcă flagrant drepturile românilor
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea