Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc (VIDEO)

Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre Dorin Cocoș și faptul că a recunoscut în instanță cum dădea milioane de euro membrilor din Comisia ANRP.

„Dorin Cocoș a recunsocut toate faptele de care este acuzat în dosarul Bica I și a relatat cum a oferit foștilor membri din comisia ANRP sume de ordinul milioanelor de euro pentru a scăpa de o parte din pedeapsă, cum l-a ajutat pe Gheorghe Ștefan în dosarele de despăgubire. Și fiul său Alin Cocoș  a recunoscut faptele de care e acuzat. Prin această procedură, pedeapsa ar putea fi redusă cu o treime în cazul lor. E adevărat că va fi o pedeapsă dură. Cum Dorin Cocoș are 54 de ani, de altă reducere nu va mai beneficia, întrucât n-are 60 de ani. „, a spus realizatorul.

„L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc”, a spus Banciu care este de părere că cei doi se aseamănă cu „Hrebenciucii, ca guguștiucii erau. Tată și fiu. Mă tem că s-ar putea ca și în cazul lor să nu fi greșit chiar atât de tare procurorii și judecătorii”.

„Ar fi o colosală premieră de primii vinovați în ultimii 25 de ani, indiferent cu ce modalitate. Încet încet o să tot recunoască câte unul. E și asta o modalitate, face parte din joc”, a conchis realizatorul.

Radu Banciu, despre Dorin Cocoș: L-a tras pe fiul său în pușcărie, toate matrapazlâcurile erau, deci, corecte. Acesta era statul polițienesc

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)