Radu Banciu, despre eliberarea lui George Copos din penitenciar: A devenit scriitor. S-ar putea să nu ne mai recunoască (VIDEO)

Radu Banciu, despre eliberarea lui George Copos din penitenciar: A devenit scriitor. S-ar putea să nu ne mai recunoască (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre eliberarea lui George Copos.

Omul de afaceri  fost eliberat, marți, din penitenciar, după decizia magistraților Tribunalului București. La ieșirea din închisoare, Copos s-a oprit pentru câteva minute în fața jurnaliștilor pentru a le demonstra că a devenit un om înțelept în cele 400 de zile petrecute în penitenciar.

”Primul eliberat în dosarul transferurilor frauduloase din fotbal. Mai avea și cazul Loteria pe cap. Ar fi trebuit să facă șapte ani de pușcărie. A ieșit după un an și două luni. Asta este soarta unora, norocul altora. A devenit scriitor. S-ar putea să nu îl mai recunoaștem atât de ușor. El în orice caz nu ne recunoștea nici înainte, când îi plăteam savarinele și ne lua pixurile să ne dea autografe și nu ni le mai înapoia. A citat și din Friedrich Nietzsche. Este prieten cu Nietzsche”, a spus Banciu.

”A fost un coșmar, dar așa cum zicea și Nietzsche, ce nu te omoară, te întărește. Merită să înduri pentru ceva care să te facă să trăiești să trăiești”, a spus George Copos la ieșirea din penitenciar.

”E slobod în momentul de față, și la gură. și la fapt. Se pare că s-a îndreptat direct spre spital pentru despăduchiere”, a zis Radu Banciu.

”Bănuiesc că se va duce acasă să numere bănuți la lumina lămpii de petrol, cum făcea și altădată pentru că zgârcenia lui este proverbială. Și în Nauro, ăia tot știu de zgârcenia lui George Copos. Nu există bărbat mai laș pe planetă ca el. Se jelește acum că a cheltuit 30 de milioane la fotbal”, a conchis Banciu.

Radu Banciu: Nu există bărbat mai laș pe planetă ca George Copos

Urmăriți B1TV.ro și pe