Radu Banciu: Domnule Antonescu, cât puteți să fiți de prost să spuneți că proiectul Roșia Montană nu poate fi susținut?

Radu Banciu: Domnule Antonescu, cât puteți să fiți de prost să spuneți că proiectul Roșia Montană nu poate fi susținut?

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit marți seara despre proiectul minier de la Roșia Montană, fiind indignat de faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a decis respingerea acestuia din cauza protestelor de stradă din ultimele zile, în București.

„Domnule Căcărău, cât puteti sa fiti de prost să spuneți că proiectul nu poate fi susținut, după ce ați spus că e fezabil. Nu vă dați seama ce grozăvie comiteți? Oamenii ăștia pot să influențeze decizia unei țări într-un asemenea proiect? Când ei încearcă să hotărască soarta altor oameni?”, a spus jurnalistul.

Acesta a continuat spunând că nici bucureștenilor nu le-ar fi plăcut ca persoane din alte orașe să se amestece în problema câinilor maidanezi din Capitală.

„Nouă ne-ar fi convenit ca județul Alba să manifeste să nu luăm câinii maidanezi de pe stradă din București? Dacă s-ar fi unit Transilvania, Cluj, Alba, Sibiu, Hunedoara, să spună să nu luăm câinii de pe stradă?  Ar fi fost logic ca acești oameni care nu trăiesc în București să ne spună nouă să nu luăm câinii? Cei care au ieșit acum în stradă nu au fost niciodată în Roșia Montană, nu au rude acolo, nu pot să decidă soarta acelor oameni. Doar cei de acolo pot să-și decidă soarta, ori guvernul României. Nu ne mai credeți tâmpiti. Nu poate să aibă vreo importanță că manifestă aia pe stradă”, a conchis Radu Banciu.

Banciu: Domnule Antonescu, cât puteți să fiți de prost?

Embed: