Radu Banciu: Instanța zice că Gică Popescu a scris patru cărți, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. Așa a ieșit și Copos. Niște impostori! (VIDEO)

Radu Banciu: Instanța zice că Gică Popescu a scris patru cărți, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. Așa a ieșit și Copos. Niște impostori! (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre decizia instanței de a admite cererea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu, dar și despre cea a procurorilor de a face recurs.

”Gică Popescu, un alt pârlit al societății moderne… Ați văzut ce față avea? Numai pentru asta i-aș mai da zece ani. Gică Popescu, un evazionist fiscal, unul care s-a crezut deasupra legii, un arogant. Asta cu piciorul o știam și noi, Gicule, dar nu am furat! Tu te-ai apucat și de furt.

Instanța susține că el a scris patru cărți, bune, științifice. Ok, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. E greu, totuși, să scriii patru cărți cu caracter științific.

Evident că procurorii s-au opus și este și firesc să facă lucrul ăsta. Chiar mă și bucur. Dumnezeule, mi se pare chiar rarisim, aproape incredibil că mai există oameni de bună credință în această țară. Da tată, așa și e. Cum să ieși pretinzând că ai scris patru cărți. Bine, că nu numai ăsta ar fi motivul. Unii mai spun că el a stat suficient după gratii, totuși, (se vrea liber n.r.) fraudând, profitând de această lege abjectă cu scrisul de lucrări științifice care dă ocazia unor trântori, lenești și analfabeți să eludeze legea.

Dacă ar ajunge un savant după gratii și ar scrie o lucrare recunoscută mondial l-ai lăsa acasă imediat cum ar termina-o, dar ăștia sunt niște impostori. Așa a ieșit și Copos: a scris cărți, apoi tot el le-a cumpărat și le-a aruncat la canal pe toate dimineața, cum se făcea pe vremuri cu ziarele”, a spus Radu Banciu.

”Va ieși, evident, în câteva zile. Contestația procurorilor se va întâmpla, dar e clar că zilele după gratii îi sunt numărate. Apoi cu gargară: Baciu, gloria fotbalului…”, mai crede Banciu.

Radu Banciu, despre decizia instanței în cazul lui Gică Popescu

Ultima oră
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar
20:04 - PSD: Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil. Proiectul trebuie să fie înscris pe ordinea de zi din Camera Deputaților
19:39 - Elevii români au câștigat trei medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Chimie. „E un rezultat cu adevărat excepțional”
19:18 - Cod portocaliu de caniculă în România. 7 Sfaturi care te vor ajuta să reziști în fața temperaturilor extreme
19:17 - Octavian Jurma: Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Relaxarea asta pe credit se va plăti în spitale, la toamnă
18:47 - CNCAV: 12.428 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi
18:28 - Florin Cîțu: Am făcut o primă variantă a rectificării bugetare. Încă aștept ca toți miniștrii să prezinte public execuția bugetară. Solicit mai multă responsabilitate