Radu Banciu: Piedone ne-ar putea trage clapa, să spună că demisia a fost de onoare, că nu a semnat-o. Arestarea lui era ceva firesc. Ce dacă stăteai 30 de zile într-o cușcă? Măcar jucai zaruri (VIDEO)

Radu Banciu: Piedone ne-ar putea trage clapa, să spună că demisia a fost de onoare, că nu a semnat-o. Arestarea lui era ceva firesc. Ce dacă stăteai 30 de zile într-o cușcă? Măcar jucai zaruri (VIDEO)
Foto: Captură video

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre Marian Vanghelie care îi ia apărarea lui Piedone, proaspăt ieșit din Arestul Capitalei.

„Marian Vanghelie a ieșit în apărarea lui Piedone. Fostul primar al Sectorului 4 ne-ar putea trage clapa la un moment dat și să candideze sau să spună că demisia a fost de onoare, doar din vorbe, că el nu a semnat-o”, este părerea lui Banciu.

„Primarii nu răspund pentru nimic. Ei așa și-ar dori. Dacă se întâmplă ceva, dacă s-ar putea să nu răspundă pentru nimic. (…) Arestarea lui Piedone era ceva firesc. Mi se părea firesc să stea la arest, să nu fie linșat pe stradă. Pe undeva era în apărarea lui. Ce dacă stateai 30 de zile într-o cușcă. Măcar jucai zaruri. Stăteai la adăpost și-ți lingeai rănile. El, de cum a intrat, s-a ămbolnăvit grav. În fiecare zi, aproape, făcea o cerere de eliberare. Până la urmă a găsit un judecător căruia i s-a părut că niciuna dintre probele de la dosar l-ar putea incrimina pe Piedone și i-a dat drumul”, a spus realizatorul.

Radu Banciu: Piedone ne-ar putea trage clapa, să spună că demisia a fost de onoare, că nu a semnat-o

#DIRECT_ONE_80xh4v#

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)