Radu Banciu: Sorin Oprescu, dacă-i murea copilul sfâșiat de maidanezi, reacționa ca un pămpălău

Radu Banciu: Sorin Oprescu, dacă-i murea copilul sfâșiat de maidanezi, reacționa ca un pămpălău

Comentatorul Radu Banciu a continuat să vorbească, vineri seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, despre moartea lui Ionuț Anghel și modul în care primarul Sorin Oprescu a gestionat acest subiect delicat.

”Eu, dacă mi-ar fi murit copilul, mâncat de câine, mă sinucideam în secunda doi. Eu nu aș fi putut să trec peste o asemenea dramă niciodată. Vă spun foarte clar: un copil sfâșiat de câini la joacă, la vârsta de patru ani”, a mărturisit comentatorul TV.

”Sorin Oprescu, dacă ar fi trecut prin această situație, reacționa ca un pămpălău. Pentru că oamenii ăștia nu au suflet, nu le pasă că e copilul lor, că e al altuia. Sigur că vor păstra doliul ăla, își vor lăsa barbă, vor sta câteva zile cu capul plecat”, a conchis Banciu.

Banciu: Daca lui Oprescu ii murea copilul sfasiat de caine, reactiona ca un pampalau

Embed:

Ultima oră
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)