Radu Banciu: A devenit ridicolă societatea asta! După referendum, vedem acum scene jalnice cu apărarea Elenei Udrea (VIDEO)

Radu Banciu: A devenit ridicolă societatea asta! După referendum, vedem acum scene jalnice cu apărarea Elenei Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu arestarea în Costa Rica a Elenei Udrea şi a Alinei Bica şi felul în care avocaţii caută acum minciuni şi chichiţe să o apere pe fosta ministră de la Turism.

„Informaţia zilei a fost arestarea doamnelor nostre în Costa Rica, amândouă prinse pe stradă, ziua în amiaza mare, la San Jose. Elena Udrea, la 10 dimineaţa săltată de oamenii de la Interpor, iar Alina Bica ceva mai târziu în jurul orei 14, prinsă şi ea plimbându-se pe stradă teleleu. Amândouă au fost preluate aşadar de Interpol şi duse la secţie şi sunt încarcerate pentru 2 luni în aşteptarea formulărilor care ar veni din România pentru o extrădare.

Ele în această perioadă încearcă în mod ridicol să se apere. A devenit ridicolă societatea asta, dincolo de referendum, vedem aceleaşi scene jalnice şi din Costa Rica cu avocaţi care nu mai au nicio menire pe planeta asta alta decât a minţi şi a găsi nişte chichiţe intolerabile, inacceptabile într-o lume în care bunul-simţ ar mai avea 1% şanse să existe. Se bat cu pumnii în piept avocaţii Elenei Udrea, şi în special acest Veronel Rădulescu, cum că nu există nicio şansa ca Elena Udrea să fie extrădată în România când ea este condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, sentinţă definitivă.

El vorbeşte de 0% şanse bazându-se pe această chichiţă nesemnificativă cu naşterea copilului în Costa Rica, copil care oricum este în grija mamei Elenei Udrea, a iubitului acesteia, lucru care s-ar putea întâmpla la fel şi în România. Nu înţeleg de ce dacă mama este vinovată de corupţie şi este sancţionată de instanţa ţării sale, singura valabilă în această situaţie, nu înţeleg de ce copilul trebuie să se interpună în această situaţie”, a comentat Radu Banciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe