Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, preluați de o televiziune spaniolă după ce au intrat în „carantină spontană” în direct pe B1 TV: „Sper că nu sunt pungi de pește” (VIDEO)

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, preluați de o televiziune spaniolă după ce au intrat în „carantină spontană” în direct pe B1 TV: „Sper că nu sunt pungi de pește” (VIDEO)

„Carantina spontană” în care intrau Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la „Bună, România” de pe B1 TV, în 25 februarie, a trecut peste granițele țării. Momentul a fost preluat de moderatorii emisiunii Aruseros, de la televiziunea spaniolă La Sexta.

„Sunt doi prezentatori români, ce vorbesc cu pungi de plastic pe cap. La o televiziune românească, ei prezintă știrile serii și decid să intre în carantină în caz de orice. Au luat două pungi de plastic, le-au pus pe cap și trec în revistă știrile. Telespectatorii probabil că intuiesc informația, dar nu înțeleg foarte bine ce se întâmplă. Sper că nu sunt pungi de pește. Trebuie să vorbești foarte clar ca să te înțeleagă (n.r. – telespectatorii). Sper că n-au mâncat ceva salam picant înainte, c-o să fie victime. Prin această prostie, sigur că au făcut audiență, pentru că probabil lumea se înteabă, «ce fac ăștia doi». Nici măcar nu trebuie să se machieze”, sunt câteva dintre comentariile celor prezenți în studio.

Talk-show-ul spaniol a postat imaginile chiar și pe Instagram, unde videoclipul a generat sute de vizualizări în primele minute de la publicare.

„Coronavirusul face ca doi prezentatori români să vorbească cu pungi de plastic pe cap – La o televiziune românească, doi prezentatori, care își petrec seara vorbind despre coronavirus, decid să intre în carantină în caz de orice. Ca să facă acest lucru, au luat două pungi de plastic și le-au pus pe cap, în timp ce treceau în revistă diferite știri”, este descrierea care însoțește imaginile.

„Asta deja ne scapă de sub control” și „sunt nebuni românii ăștia”, au fost primele reacții stârnite de postare.