Radu Mazăre: Începând cu sezonul estival viitor, skijet-urile vor putea fi folosite doar în larg

Radu Mazăre: Începând cu sezonul estival viitor, skijet-urile vor putea fi folosite doar în larg
Foto: romanialibera.ro

Radu Mazăre, primarul municipiului Conatanța, a anunțat, vineri, că începând cu viitorul sezon estival, skihet-urile vor putea fi folosite doar în larg, dincolo de diguri, relatează Mediafax.

În acest sens, vor fi realizate culoare pentru ca skijet-urile să poată ajunge de la plajă în largul mării.

„Ideea mea cu skijet-urile nu a fost de a le retrage către nord, ci de a face nişte culoare să iasă perpendicular de pe plajă până în dreptul digurilor şi de-abia de la diguri încolo să poată să facă ce vor cu ele. Deci ieşirea să fie perpendiculară şi în vara care va veni aşa se va întâmpla. Acolo unde nu sunt diguri, înspre nord, o să balizăm împreună cu Apele Române în aşa fel încât să fie menţinută linia paralelă cu malul din dreptul digurilor”, a explicat Radu Mazăre.

Sancțiunile pentru cei care nu vor respecta noile dispoziții nu au fost încă stabilite.

„Cei care nu respectă vedem ce sancţiuni vom acorda, dar în principiu bănuiesc că se duce după el, îi ia skijet-ul, îi ţine banii şi îi dă viteză să meargă acasă la el fără jet”, a precizat Mazăre.

Măsura va fi luată pentru evitarea accidentelor.

Tags:
Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)