Război între clanurile interlope: Nepoata unui lider din clanul Duduianu ar fi fost răpită pentru răscumpărare

Război între clanurile interlope: Nepoata unui lider din clanul Duduianu ar fi fost răpită pentru răscumpărare

Probleme pentru clanul Duduianu! Nepoata unui important lider a dispărut noaptea trecută de la domiciliul din Ploieşti, unde locuia împreună cu mătuşa ei. Apropiaţi ai familiei Duduianu spun că fata a fost răpită de patru bărbaţi din clanul Curcă, pentru a cere răscumpărare. Poliţia, în schimb merge pe altă variantă. Susţine că fata ar fi plecat de acasă de bună voie.

Nepoata lui Sefor Sandu, un cunoscut interlop din Găeşti, are 15 ani şi locuia împreună cu mătuşa ei. În jurul orei 3 dimineaţă, patru bărbaţi au intrat peste ele în casă şi au răpit-o pe fată.

Cel puţin aceasta este varianta susţinută de apropiaţi ai clanului Duduianu, care par convinşi că cei patru indivizi ar fi din clanul Curcă şi că ar fi răpit-o pe adolescentă pentru a cere o răscumpărare de 30.000 de euro. Banii de care vorbesc ar reprezenta o datorie mai veche, nereturnată. Poliţia a fost sesizată însă, în urma verificărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că nu ar fi vorba despre o răpire, ci că fata a decis să plece de acasă de bunăvoie.

De altfel veştile rele pentru clanul Duduianu au început să apară încă de luna trecută. Liderul clanului, Ion Duduianu a murit în urma unui infarct, la Spitalul Orășenesc din Găești. El mai avea de ispășit doi ani dintr-o condamnare de 10 ani.