Relu Fenechiu, în 2007: Mi-am botezat câinele Ponta, l-am primit cadou de la prieteni (VIDEO)

Relu Fenechiu, în 2007: Mi-am botezat câinele Ponta, l-am primit cadou de la prieteni (VIDEO)

Într-o filmare din 2007, pe vremea când Relu Fenechiu era doar deputat de Iași, fostul ministru al Transporturilor a povestit că și-a botezat câinele, primit de la niște prieteni, Ponta.

Cațelușul ăsta l-am primit cadou de la niște buni prieteni acum vreo 2 săptămâni și am decis să îi punem numele Ponta„, spune Fenechiu (minutul 1:50), în cadrul unei filmări Acasă TV, de pe proprietatea personală din apropiere de Iași.

De altfel, rivalitatea dintre cei doi a fost foarte bine cunoscută în 2007, când, într-o emisiune televizată, cei doi s-au contrat foarte dur, Victor Ponta spunând că nu vrea să fie coleg de dosare cu Relu Fenechiu. (Detalii AICI)

Între timp, Relu Fenechiu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare și trei ani de interzicere a drepturilor civile, în dosarul „Transformatorul”, în care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată. Decizia dată vineri de Înalta Curte de Casație și Justiție nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs. (Detalii AICI)

În urma acestei decizii a justiției, Relu Fenechiu a demisionat din fruntea Transporturilor. (Detalii AICI)

Câinele lui Relu Fenechiu se numește Ponta

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe