Teodorovici, despre revista Tarom: O să o sun pe doamna redactor şef să o întreb dacă a auzit de Centenar

Teodorovici, despre revista Tarom: O să o sun pe doamna redactor şef să o întreb dacă a auzit de Centenar

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, s-a declarat nemulţumit de noua revistă Tarom deoarece aceasta nu spune nimic despre Centenar, tot promovând locaţii externe.

De asemenea, Teodorovici a precizat că va discuta telefonic cu redactorul şef al revistei Tarom şi îl va întreba dacă ştie de existenţa Centenarului, informează Hotnews.

„Ieri m-am întors de la Comisia Europeană. Mă uitam la cursa noastră naţională, la TAROM, mă uitam în acea broşură din scaune. Nici măcar un articol despre Centenar. Tot promovăm locaţii externe. Care este logica?”, a susţinut ministrul.

Ministrul de Finanţe a menţionat că a mai avut dicuţii pe această temă cu directorul general al Tarom, care i-au spus că este vorba despre numere vechi ale revistei.

Eugen Teodorovici a subliniat că cel pe care l-a văzut cu o seară în urmă era un număr nou.

„Am ridicat problema asta chiar şi cu domnul ministru şi cu şeful Tarom şi mi-au zis că numerele sunt vechi. Aseară chiar era unnumăr nou. O să o sun pe doamna redactor şef să o întreb dacă a auzit de Centenar. Trebuie să pună în acel document ceva despre România!”, a explicat Teodorovici.