Rezultatele necropsiei au stabilit: Dinu Damaschin a murit din cauze naturale!

Rezultatele necropsiei au stabilit: Dinu Damaschin a murit din cauze naturale!
Foto: evz.ro

Dinu Damaschin, cel care susţinea că este tatăl Monicăi Gabor, a murit din cauze naturale. Rezultatele preliminare ale necropsiei bărbatului, care a murit în timpul procesului în care era judecat pentru proxenetism, indică o moarte patologică, şi nicidecum una violentă, potrivit procurorului responsabil de acest caz.  

A fost efectuată necropsia. Din primele rezultate, este exclusă moartea violentă, este o moarte patologică, urmează să se stabilească cu exactitate după efectuarea examenelor paraclinice. Deocamdată nu s-a stabilit nimic care să conducă la faptul că a fost vorba de o moarte violentă.” a declarat procurorul Cristinel Ciocăniță.

Dinu Damaschin a murit vineri la Tribunalul din Bacău, unde era judecat pentru proxenetism. Damaschin aştepta decizia instanţei la recursul la măsura prelungirii arestării preventive. Magistraţii i-au refuzat eliberarea.

Bărbatul se afla în greva foamei de peste 60 de zile. Damaschin a fost dus marţi la IML pentru investigaţii. Doctorul legist care l-a consultat le-a recomandat poliţiştilor să-l ducă la spital pentru analize complexe la cardiologie, la boli interne şi psihiatrie, ceea ce s-a şi întâmplat. Damaschin a refuzat chiar şi un tratament cu perfuzii.

Bărbatul era arestat în urma unei decizii a Tribunalului Bacău, sub acuzațiile de proxenetism, trafic cu minori, înşelăciune, ameninţare şi violenţă a mai multor fete în scopul exploatării sexuale.