Rezultatele sondajului cu privire la percepția părinților asupra activităților educative desfășurate în pandemie

Rezultatele sondajului cu privire la percepția părinților asupra activităților educative desfășurate în pandemie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În contextul pandemic în care ne aflăm și care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din ţara noastra, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi (FNAP) a iniţiat un sondaj cu privire la percepţia părinţilor la impactul imediat şi pe termen mediu al acestor activităţi asupra instruirii elevilor.

Ȋntr-un interval relativ scurt de circa 72 ore, sondajul a avut un număr reprezentativ de repondenţi, aproximativ70.000 de părinţiau dorit să-şi exprime punctul de vedere.

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI pe NEWSBV.RO

Ultima oră
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul
21:15 - Mircea Geoană: NATO a făcut un apel și pentru retragerea trupelor rusești din Transnistria, Abhazia și Osetia de Sud, respectiv Crimeea și Donbas. Prezența militară rusească, împotriva voinței țărilor respective (VIDEO)
21:05 - Gabriela Cristea, atacată dur de fani. Internauții au reacționat imediat și îi aduc acuzații grave prezentatoarei de la Mireasă
20:43 - Apple va transforma iPhone-urile în terminale de plată POS. Toate telefoanele cu Apple Pay vor avea funcția (VIDEO)