Rizea a răspuns acuzației că a plecat din hotelul lui Porumboiu fără să plătească. Porumboiu: Rizea e nebun la cap! A fugit din hotel la 03.00 dimineața de parcă era în Sahara și-l prindea o furtună de nisip (VIDEO)

Rizea a răspuns acuzației că a plecat din hotelul lui Porumboiu fără să plătească. Porumboiu: Rizea e nebun la cap! A fugit din hotel la 03.00 dimineața de parcă era în Sahara și-l prindea o furtună de nisip (VIDEO)
Foto: BZI.ro

Scandalul în care este implicat Cristian Rizea a intrat într-o nouă etapă. Fostul deputat, acuzat că a plecat dintr-un hotel din Vaslui fără să plătească, susține că terfelirea numelui său a ajuns ordin pe unitate și că ar trebui să fie luat la întrebări patronul acelui hotel, Adrian Porumboiu, care el însuși ”are probleme cu iz penal”.

Rizea susține că PRU, partidul pe listele căruia a candidat, era cel care trebuia să achite factura.

”Întrebați-l pe proprietarul acelui hotel, Adrian Porumboiu, care are și el probleme cu iz penal, dacă la începutul campaniei, cu o zi înainte de depunerea listelor, a avut o întâlnire cu mine, cu Sebastian Ghiță și cu încă o persoană la barul de jos de la hotelul Intercontinental, acolo unde Ghiță i-a spus că va plăti partidul. Și mai întrebați-l dacă după finalizarea campaniei a primit telefon de la Ghiță, care i-a spus că partidul va plăti.

Au trecut cinci luni de atunci și n-au făcut nimic. Acum trimis SMS-uri de șantaj, pentru că eu sunt o persoană cu notorietate. PRU are multe datorii, nici chiria nu și-a plătit-o și e în executare silită”, a afirmat Cristian Rizea.

În plus, acesta a mai spus că Porumboiu i s-a plâns lui Ghiță că Florian Coldea pune presiuni asupra sa. ”Omul ăsta e nebun!”, a fost reacția lui Porumboiu.

Rizea a răspuns acuzației că a plecat din hotelul lui Porumboiu fără să plătească. Reacția lui Porumboiu

#DIRECT_ONE_xicorl#

”Eu la baie nu am întâlnit niciun bărbat niciodată! Rizea, am urmărit ce a spus, cred că are probleme medicale grave. E ca o bibliotecă răsturnată.
M-am întâlnit cu el, cu celălalt candidat, Țârdea sau cum îl cheamă, și Ghiță și mi-au spus că vor candida. Mi-au spus că vor o reducere la cazare și le-am spus să discute cu directorii și administratorii hotelului. Atât. Cum să spună că nu trebuiau să plătească? Puteau să spună că nu au acum bani și o să-i dea peste 1, 2, 5 ani… Acest om a fugit pur și simplu, și se vede pe camerele de luat vederi, la 3.00 dimineața de parcă erau în Sahara și-i prindea o furtună de nisip.

Doamne Dumnezeule, rămâi uluit! Ăsta e politicianul român! Mi-e rușine de rușinea lui”, a spus Porumboiu, pentru B1 TV.

Întrebat dacă i s-a plâns vreodată lui Ghiță că Florian Coldea face presiuni asupra lui, Porumboiu a răspuns: ” E nebun la cap! Ce treabă am eu cu Coldea? Domnul Coldea are problemele dumnealui. Ce presiuni să facă asupra mea? Cum să mă plâng? În ce context? Omul ăsta e nebun la cap! Ce mi-a făcut mie Coldea? Cum să mă plâng?”.

Totodată, Porumboiu a mai spus că nu-l cunoaște pe procurorul Uncheșelu și nici nu a denunțat pe cineva: ”Eu am făcut vreun denunț în viața mea? Cum să-mi dicteze mie un procuror? Eu am demnitate! Nici nu am auzit de Uncheșelu! E procuror? Să fie sănătos! Nici nu știu dacă e bărbat sau femeie! Dacă spun că e o prostie, e prea gingașă afirmația. Eu am denunțat pe cineva? Puneți cuvântul ”exclus” de un miliard de ori!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe