Robert Negoiță este infectat cu COVID-19. Cum se simte primarul sectorului 3, după ce a primit testul pozitiv

Robert Negoiță este infectat cu COVID-19. Cum se simte primarul sectorului 3, după ce a primit testul pozitiv
Foto: facebook.com/Robert.Negoita

Robert Negoiță a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Primarul sectorului 3 al Capitalei a dat vestea printr-un mesaj postat pe pagina personală deFacebook. În mesaj, el a povestit și cum se simte acum, dar și cum și-a dat seama că ceva este în neregulă cu organismul său.

Ce simptome de COVID a avut Robert Negoiță

Edilul a povestit că a început să se simtă rău aseară, când a fost lovit de o durere de cap puternică și de o stare deepuizare.

„Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv”, a scris Robert Negoiță în postare.

Negoiță a promis că va reveni cu detalii despre cum evoluează viroza în cazul lui. Mai mult, el i-a rugat pe cei cu care a intrat în contact în ultima perioadă, să se testeze.

„Rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze” a mai scris Robert Negoiță.